Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trbuh?


Autor Poruka

melb

15.05.2008. 23:00

Molila bih dali mi možete iskreno odgovoriti dali se liposukcijom sa trbuha i bokova skidaju masne stanice u cijelosti, jer sam čula i čitala da one pamte. tj što ako njih nekolicina ostane dali se one "osvečuju" tj jer onda nastaju neravnine na tim mjestima i dali se rješava problem u cjelosti.
Ja imam višak sala na trbuhu i bokovima poslije dva poroda i kako god ja smršavim one su ok ali neka se vratim nekoj normalnoj ishrani te se stanice opet udebljaju.

Dinko Tončić, dr. med.

22.05.2008. 16:35

Nakon što se liposukcijom masne stanice mehanički uklone sa određenih rijegija tijela, njih tamo više nema.
Drugim riječima, liposukcijom trajno uklanjamo masno tkivo sa određenih dijelova tijela na kojima se nalazi višak istoga. Treba međutim naglasiti da liposukcija nikako nije metoda mršavljenja, već se radi o tehnici kojom se kod osoba normalne tjelesne težine oblikuju određeni dijelovi tijela na kojima se nalazi višak masnog tkiva, koji se ne može ukloniti tjelovježbom niti dijetom.
Mogućnost da se masne naslage ponovno vrate na tretirane dijelove tijela postoji jedino u slučaju da osoba znatnije dobije na težini, ali ni tada se uklonjene masne stanice ne vraćaju već postojeće masne stanice rastu.