Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 123 | Broj poruka: 344

Dinko Tončić, dr. med.

Poliklinika dr. Tončić
Zagreb, Mlinovi 159a


zajaca usta


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Lovac

15.06.2010. 10:45

zdravo imam rodjenu manu zajaca usta,kao mali uradjeni su mi tri operacije skim nisam uopste zadovoljan,i zbog toga sam prepao da kad svaki put pomislim da uradim operaciju moze se isto desiti.Sad stvarno zelim jednom to da uradim.Moj problem je u nosu koji ima sa jedne strane nepravilan izgled i moja donja i gornija usna sto nisu tako skladne,jer ima neka opasnost,jer moze sve to da se uskladi sa licem da bi izgledao perfektno kao za ostale tako i za meni,zelio bi da me uputite i recite koliko sve to kosta,ali u evropskom valutom posto vam pisem iz Makedonije,takodje zelio bih da mi ostavite neki kontakt.
Unaprijed vam hvala na vase vrijeme

Dinko Tončić, dr. med.

17.06.2010. 23:55

Poštovani, zahvaljujem na Vašem pitanju. S obzirom da se radi o specifičnom slučaju, molio bih Vas da nam pošaljete mail sa fotografijama nosa iz profila, sprijeda i odozdola na e-mail adresu info@toncic.net . Na taj način bismo mogli kvalitetno proanalizirati Vašu situaciju, razmotriti eventualne mogućnosti korekcije nosa i ponuditi Vam što preciznije informacije .