Poštovani,
8.5.2012 je bila zadnja menstruacija. Prije otprilike 3 tjedna počele su me boljeti grudi pa sam 27.5. napravila test na trudnoću koji je bio negativan. 29.5. sam otišla svojem ginekologu, ona me je poslala na testove, prolaktin i hCG, rekla mi je da nisam trudna i da sam u drugoj fazi ciklusa na temelju sluzi iz rodnice i da nemam gljivice i da je to normalan iscjedak. 30.5.2012 mi je ustanovljeno da imam povišen proalktin koji je trebao biti između 4 do 23 a meni je bio 73,1. Također sam napravila hCG test koji je bio negativan. Danas sam primjetila sluzavi smeđi iscjedak ali u jako maloj količini, dovoljno da nosim dnevni uložak. Inače, pijem antipsihotike Zyprexu 5mg 1,0,1, Moditen 2,5mg 1,1,1,, antidepresiv Velafax XL 150mg ujutro i Normabel 5mg 1,1,1. 31.5. su mi u krvi pronađene bakterije i gljivice i od tada pijem Cefaleksin od 500 mg, 2x2 kapsule.
Htjela bih imati dijete ali me je isto tako strah da nisam možda trudna jer pijem te silne lijekove. Molim Vas da mi odgovorite ako mi možete pomoći.
Unaprijed zahvaljujem!