Nefrologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 290 | Broj poruka: 629

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


akutno zatajenje bubrega


Autor Poruka

sonja

23.05.2002. 21:57

dobar dan!
evo nakon dužeg vremena vam se javljam sa boljim rezultatima.moja curica ide u utorak doma ako nalazi budu bili kao što su danas što znači da je mnogo bolje.
nakon svega čeka nas dug put do potpunog ozdravljenja ,ali najbitnije je da je ona bolje.
bubrezi rade ,tlak se sredio,a taj kamenac je nastao usljed zatajenja koji će se razgraditi vremenom terapijama.u biti taj kamenac nije kao kod odraslog čovjeka već kao zgrušena masa.tako da nam je ipak malo lakše.eto sve sam vam objasnila onako kako je rečeno meni makar u kratkim cratama.
mene sada interesira to:
mi smo sada na teškoj dijeti ŠTO ZNAČI da ne smijemo upotreblajvati SOL.moramo unositi odredjenu hranu i tekućinu,kontrolirati mokrenje i ostalo što slijedi.
da li mi možete odprilike opisati te dijete,što ona u biti može jesti i kako.neznam da li sam vam dobro objasnila.rečeno mi je da može jesti sve voće osim banane i sl.u biti me interesira dijeta za bolesnike od zatajenja bubrega.tako da si mogu prilagoditi ishranu kako nam odgovara.
nadam se da ste me shvatili i da sam dobro objasnila
unaprijed se zahvaljum na svemu
mama

prof. dr. Petar Kes

16.06.2002. 00:05

Upit:AZB
Odgovor kao pod bubrežna dijeta.
S poštovanjem,
Prof.dr.Petar Kes