Nefrologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 290 | Broj poruka: 629

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


otečeni kapci,lice,gležnjevi


Autor Poruka

Slavica

04.02.2003. 12:42



Poštovani!

Već duže vrijeme mi otiču kapci i gležnjevi, a ponekad i lice. Često i obilno moram mokriti 5-6 puta u toku dana, a da nisam naprimjer popila niti jednu čašu vode. Trbuh mi je često napet i tvrd, a u zdanjih par dana osjećam tupu bol i toplinu u predjelu bubrega.
Nalaz okuliste je uredan. Također krvna slika i mokraća je uredna, osim malog nedostatka željeza. Ne trošim nikakove lijekove. Normalne sam tjelesne građe. Imam 47 godina i uredne menstruacije.
Molim Vas da mi odgovorite o čemu bi se eventualno moglo raditi i što činiti. Već sam jako zabrinuta i bojim se nekih ozbiljnijih tegoba.

Unaprijed velika hvala!

prof. dr. sc. Petar Kes

10.03.2003. 23:51

Poštovana,
obratite se za pomoć specijalisti interne medicine-nefrologu. samo detaljnim i neposrednim uvidom u Vaše tegobe, a nakon fizikalnog pregleda, laboratorijskih analiza krvi i mokraće, pregleda mokraćnog sustava ultrazvukom i prema potrebi drugih pretraga biti će moguće utvrditi da li postoji bolest bubrega (ili nekog drugog organskog sustava).
S poštovanjem,
prof. dr. sc. Petar Kes