Nefrologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 290 | Broj poruka: 629

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


otečeni zglobovi


Autor Poruka

TATJANA

05.09.2004. 14:56

Molim za savjet. U zadnjih godinu dana,u jutarnjim satima imam čest poriv za mokrenjem,po 2-4 puta i to obilno.S obzirom da ne pijem pretjerano vodu/oko 1 litre dnevno/ to mi je čudno.Kad se probudim ,osjećam bol u zglobovima prstiju i ako želim stisnuti šaku osjećam laganu bol.Zadnjih par godina imala sam par upala mokraćnih kanala.Od prvih simptoma peckanja,do krvi u mokraći i groznici znalo je proći jedva par sati.Bila sam na ultrazvuku bubrega i nađeno je par elektrolita i malo pijeska.Nalazi urina su bili u granicama normale.Moje zdravstveno stanje je inače dobro,osim alergije na pelud i bolova u križima od iskrivljenja kičme.

prof. dr. sc. Petar Kes

05.12.2004. 23:25

Poštovana, najbolji savjet je da se javite liječniku - specijalisti interne medicine - koji će neposredno, nakon pregleda, laboratorijskih i drugih analiza, procijeniti o čemu se radi. S poštovanjem, prof.dr.sc. Petar Kes