Nefrologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 290 | Broj poruka: 629

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


reflux


Autor Poruka

ivan

02.12.2004. 13:54

Bok !
Moj sin je po izlasku iz rodilišta nakon 7 dana 8. dan smo primjetili da ima temperaturu.Odmah smo ga odvezli na hitnu i primljen je u bolnicu. Otkrili su da ima urinarni infekt a do veceri su otkrili da je dobio meningitis u kombinaciji sa sepsom.nakon tjedan dana ljecena otkriveno je suzenje u mokračnom kanalu reflux.mokraca mu se vracala u bubreg i zarazila krv i to sve otislo na mozak. Sad je pred izlazom iz bolnice doktori su rekli da ima 3 i 4 stupanj refluksa.
Oni su mi rekli da se moze nastavit ljecit na šalati klaiceva ili vinogradska. Neznam kom da se javim jako sam zabrinut jer to treba kvalitetno rijesit a i moze mu se ponovit meningitis i sepsa.
Molim Vas da me sto je moguce bolje izvijestite o nastavku njegovog ljecena.
Unaprijed hvala.

prof. dr. sc. Petar Kes

05.12.2004. 22:49

Poštovani, ako vaš sin ima refluks mokraće III/IV stupanj mislim da je jedno od najboljih rješenja da se obratite za pomoć prof.dr.sc. D. Batinić - Odjel za nefrologiju, Klinika za pedijatriju Šalata.
S poštovanjem, prof.dr.sc. Petar Kes