Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2659

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


Lječenje zuba


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Merdita

09.06.2018. 12:55

Poštovani dali je normalna reakcija da iznad zuba imam oteklinu , doktor mi lječi zub tj radi reviziju, izvadio je punjenje iz dva kanala i malo sam otekla, zub ima upalu, dali bih trebala piti antibiotik i dal ce se to povuč kad se napune kanali il ce se još povećati, sad je lijek u zubu i prvi put kad sam radila reviziju je bilo oticanja, dal da taj zub najbolje izvadim , neznam zašto sam opet otekla u zubu nije bilo gnoja?

Hvala i lp

Dean Cekić, dr. med. dent.

11.06.2018. 17:40

Poštovana,

to je potpuno normalna i svakodnevna komplikacija kod ovakvih zahvata.

Ichbin

13.07.2018. 21:30

Postovani
Prije nekoliko dana me je pocela boljeti sedmica jako, znala sam da imam kvar ali kako imam strah od zubara odgadjala sam posjetu. Kada je bol postao nesnosam, otisla sam i doktorica je rekla da nije sigurna moze li spasiti zub ili se mora vaditi. Ocistila je zub nekim iglicama, stavila vaticu i zatvorila necim kao kreda. Taj zub me je nakon popustanja anestezije opet poceo jako boljeti, ponovno sam otisla na ispiranje kanala, i stavljen mi je neki otrov za umrtvljavanje zivca. Nakon par sati od toga zub opet pocinje da boli, uz tablete je podnosljivo, ali osjecam da je zub osjetljiv na dodir. Hoce li se takav zub moci spasiti? Zaista me jako strah vadjenje jer imam traume.

Ichbin

15.07.2018. 01:40

Postovani, u medjuvremenu sam izvadila zub, na korijenu je imao gnojnu kesicu. Vadjenje je bilo lako, kada ja mogu da jedem normalnu tvrdju hranu da ne brinem na kojoj strani jedem?

Dean Cekić, dr. med. dent.

16.07.2018. 11:05

Poštovana,

Za 2 do 3 tjedna.