Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2662

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


Pomoc


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ivan

16.12.2003. 23:31

Postovanje,
vec duze vrijeme pati me ocajno stanje mojih zubi.

Zapravo je veci problem u strahu. Jenostavno nema zubara koji bi mogao tako komplicirano stanje. Trebam izvaditi 5 zuba koji su gotovo nestali. Inace u obitelji svi imaju problema sa zubima. Pretpostavljam los genetski materijal.
Poznato mi je da se moze obaviti operacija tih zubi pod totalnom anestezijom gdje bi se rijesila situacija: prvo s lijeve strane (3 "rusevine"blunk, a potom s desne (2). Stanje je takvo da bi se situacija jedino tako i mogla rijesiti. Ne zelim ici kod stomatologa i patiti se u 5 pojedinacnih slucajeva.
Mozete li mi odgovoriti gdje se vrse takve operacije i tko me treba uputiti. Inace sam iz Vu-srijemske zupanije.
Unaprijed hvala.

P.S. Cak i dok ovo pisem zub me uzasno boli!

Dr.sc. Silvana Jukić

18.12.2003. 22:31

Vađenja zubi pod općom anestezijom u Hrvatskoj, prema informacijama koje posjedujem, vrše se u Zagrebu u Novoj bolnici na Odjelu oralne kirurgije i u Splitu u Stomatološkoj poliklinici. Takav zahvat mora biti strogo indiciran što znači da trebaju postojati valjani razlozi jer opća anestezija nije bezazlena. Na takav zahvat treba Vas uputiti Vaš stomatolog koji Vam daje uputnicu za oralnu kirurgiju.