Bolesti štitne žlijezde


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 116 | Broj poruka: 475

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


osjecaj gusenja


Autor Poruka

gabyca2505

07.11.2013. 02:30

postovani,prije par mjeseci me ulovio ovaj problem
imala sam osjecaj gusenja, stezanja u grlu i to mi je trajalo dosta dugo otisla sam kod doktora rekao mi je da mi je upaljeno grlo i dao mi antibiotik. ali nakon toga nije bilo nista bolje i u jednom razdoblju je prestalo. i evo sad mi opet pocelo i stvarno neznam sta bi mi moglo bit.
uz taj osjecaj gusenja me onda uhvati panika i mislim da cu se ugusit. inace sam jako strasljiva osoba. alergicar sam i imam blazi oblik asme ali mnislim da to nije razlog jer nisam imala takve tegobe od toga nego sam samo kasljala. dali je to mozda na psihickoj bazi?

Tomislav Novosel, dr. med.

04.06.2014. 09:20

Poštovana Gabyca2505,

Osjećaj stezanja u grlu može biti uzrokovan različitim stvarima pa i psihičkim smetnjama. Zbog tog razloga bih Vam savjetova pregled otorinolaringologa koji će temeljitim pregledom vidjeti što bi moglo biti uzrokom Vaših tegoba te učiniti pretrage ako smatra potrebnim. Ukoliko se dokaže da je sve u redu onda se može razmišljati da li je psihčka komponetna ta koja Vam uzrokuje probleme.