Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kako da zatrudnim?


Autor Poruka

bikica

05.11.2005. 00:30

Ja vec godinu dana pokusavam da zatrudnim i nista. Bila sam na ultrazvucni pregled i na desnom jajniku postoji folikul 30x28mm. Ostalo je sve u redu. Treba da odem jos i na ginekoloski pregled ali cekam da prodje menzis. Interesuje me sta bi moglo biti problem, mini mikroskop pokazuje plodne dane, pocinju 12. dan ciklusa, 15. i 16. dan je najgusca paprat, pa pretpostavljam da postoje i ovulacije, a i sekret pokazuje da ih ima. Mnogo se plasim da necu postati majka a i najezim se pri pomisli da treba da idem na komplikovane analize. Ja ne osecam da imam bilo kakav problem, osim sto sam opterecena trudnocom, pa molim da mi ukratko napisete da li po sredi moze biti i neka sitnica. Uzgred, sekret je u normalnoj kolicini samo se oseca na kiselo, vrlo podseca na miris sirceta. Moj muz je moj jedini partner u zivotu.

doc. dr. sc. Branko Radaković

11.11.2005. 12:04

Jedini nacin da Vam se istinski pomogne je da se javite u ustanovu za lijecenje bracne neplodnosti. Tamo cete iznjeti svoj problem, a oni ce Vam nakon obrade pomoci na najadekvatniji nacin.