Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


krvarenje usred ciklusa - DRUGI PUT!


Autor Poruka

Emma

30.10.2006. 21:00

Poštovani,
već drugi put imam probojno krvarenje uzrokovano pilulama Yasmin koje pijem vec 8. ciklus. Kada mi se ovo događalo prvi put (prije mjesec dana), bolno krvarenje je trajalo dva tjedna tijekom kojih sam posjetila ginekologa, te mi je doktorica nakon pregleda rekla da je sve u redu, da dodjem na jos jedan ultrazvuk, da 'ne bi smjelo' biti ponovnih probojnih krvarenja i da nastavim piti pilule koje mi je (bez prethodnih hormonalnih pretraga!) bila dala. Otpočetka osjecam da mi ove pilule ne odgovaraju, ali doktorica je uporna u svom mišljenju da se na njih samo treba privikavati. Ne želim se privikavati na nešto od čega krvarim svaka dva tjedna. Po Vašem mišljenju, trebam li ih nastaviti piti i trebam li posjetiti drugog ginekologa?
Zahvaljujem!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

30.10.2006. 23:00

Probojna krvarenja su neugodna, ali nisu opasna. Međutim, prema mom mišljenju ne trebate se privikavati na nešto što ne želite, i to iskreno trebate reći svojoj ginekologici.