Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


missed ab i kontracepcija


Autor Poruka

12.09.2006. 14:15

Dobar dan!
Molila bi Vas da mi pomognete po pitanju kontracepcije. Imam 28 godina, 167cm i 52kg. Imam dijete 4,5 godina i do sada sam imala osam spontanih pobačaja. Zadnji 27.04.2006. i budući da se sad jedno vrijeme moram paziti, svakako bi negdje u proljeće probala još jednu trudnoću, pa me zanima šta bi bilo najbolje tj. koliko mi je pametno trošiti pilule zbog spontanih, a i isto tako planiranja trudnoće. Kondome ne bi koristila iz razloga što se jako bojim da ne ostanu "unutra". ne mogu protiv sebe jednostavno me jako strah. Moj ginekolog nije za nikakvu kontracepciju preporuka je "jednostavno" čuvanje, ali mene strah trudnoće jer jednostavno nisam spremna za još jednu trudnoću ne sada.
Unaprijed hvala
Sa štovanjem!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

12.09.2006. 20:45

Ukoliko ste inače zdravi, nema nikakvog razloga da ne uzimate kontracepcijske tablete, jer se one nikako ne povezuju sa spontanim pobačajima. U vašem slučaju mislim da će vam omogućiti mir i očuvati zdrav razum neophodan za slijedeći pokušaj.