Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Naelia kontracepcijske tablete


Autor Poruka

tinica5

14.06.2021. 07:55

Poštovani, od 4. mjeseca 2018. pila sam Rosanelle pilule te mi vise nisu odgovarale pa sam prešla na Naelia tablete u 5. mjesecu 2021.. Prvu Naelia tabletu popila sam nakon zadnje placebo Rosanelle. Menstruaciju bi dobivala 4. dan placebo Rosanelle tablete. Zanima me kada bi trebala doći menstruacija sa novim tabletama (posto su rosanelle 21+7, a naelia 24+4) i postoji li mogućnost da ne dođe? Trenutno sam na trećoj placebo tableti Naelia pilula i osjećam sve simptome menstruacije (bolovi u donjem dijelu trbuha, natečene grudi, potreba za slatkim, promjene raspoloženja te učestalo plakanje), ali menstruacija ne dolazi. Htjela bi napomenuti da sam odnose sa dečkom imala 5. dana nakon sto sam pocela piti nove tablete te nije svršio u mene vec je bila metoda prekinutog snošaja. Hvala na odgovoru!

Ivo Balenović, dr. med.

14.06.2021. 15:50

Poštovana, ne postoji točan dan kada treba nastupiti menstruacija, ali ona dolazi tijekom uzimanja placebo tableta. Ponekad menstruacija može i izostati. Trudnoću možete isključiti.