Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pilule: da ili ne!??


Autor Poruka

20.10.2007. 18:10

Srdacan pozdrav svima!!!!!!!! imam jedan ''mali'' problem..........zanimalo bi me da li mogu uzimati kontracepcijske pilule s obzirom da iman gilbertov sindrom ( povisen bilirubin ) i koje!??! da i htjela bi se osvrnut na ponasanje vecine ljekarnika........naime, kako mi doktorica opce prakse nije zeljela preporucit nijedne pilule,vec je rekla da se samo moramo pazit, bla,bla,bla.......nedavno nam je puko kondom.......otisla san u ambulantu na hitnu da mi da recept doktor koji mi je nakraju reko da sta ja mislin da je zatrudnit samo tako,da je trudnoca vise kao lutrija........neke su mi prijateljice rekle da se moze otic u ljekarnu uzet pilula za poslje,i ok nije se moglo,al nemoraju bit tako bezobrazni prema klijentima govoreci im: eh na to ste trebali prije mislit!!!!!!!!!!! znam da tako nisu svi,ali vecina je....................
zato bi vam bila zahvalna ako bi mi napokon neko mogao odgovorit na moje pitanje!!!!!!!!!!!!!!!!!! hvala!!!!!!!!!!!!!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

20.10.2007. 20:40

Gilberov sindrom je bezazleno stanje i smijete uzimati kontraceptive uz kontrole bilirubina. Svejedno je koje. Koje konkretno, to vam nažalost ne mogu reći, jer nisam ovdje da reklamiram određenu vrtu tableta, a uz to ionako ih ne možete dobiti bez recepta. Zato nazad kod vašeg ginekologa i inzistiraje.

21.10.2007. 18:10

puno vam hvala!!!!!!!!