Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Pomoc


Autor Poruka

IvanaIvana123

28.12.2019. 16:15

Znaci ovak ja k decko smo sinoc imali odnose i on je svesio van mene al nekako je sperma dospila meni na nogu i skliznula na vaginu i na ulaz kolko sam bila skuzila ja sam to bila obrisala al ne znam da li sam ju mozda pogurala unutra il je ona mogla uci sama il nesto trece jer je bila bas okolo ulaza i da plodni su mi dani kolko znam 1dan prije ovulacije je bilo inace nisam nevina da li je moguce da ostanem trudna iako mi se jednom desilo da je bivsi malo svr u mene ali nisam ostala trudna ali sam veliki hipohondar oko tok tkd da li je ikako moguce?

Ivo Balenović, dr. med.

28.12.2019. 20:30

Poštovana, mogućnost da na taj način dođe do trudnoće je samo teorija (gotovo ravna nuli). Nema razloga za brigu.

Kazi_mi

02.01.2020. 10:21

Poštovani,
situacija je sljedeća:
Dečko i ja imali smo nezaštičeni spolni odnos pri čemu je on svrsio u mene. To mi je bio 10 dan ciklusa. Ja sam u svoj panici od ne zeljene trudnoće popila tabletu za jutro poslije (u roku od 12 h ). Nakon 5 dana od popijene tablete prokrvarila sam i prvi dan krvarenja imala bolove ko da je menstruacija i krvarenje je bilo slicno ko menstruacija samo crveno-smede boje (cudno), trajalo 4 dana. 28.12. trebala sam dobiti menstruaciju, ali nisam, kasni mi 5 dana. Znači li to da tableta nije djelovala i da imam razlog za paniku? Ne znam sto da radim. Da napomenem da od dana kad mi je prestalo krvarenje iscjedka vecinom nemam. Znači li to da sam trudna?

Ivo Balenović, dr. med.

02.01.2020. 12:50

Poštovana, sve navedeno je moguća nuspojava tablete, no to se bez pregleda ne može tvrditi sa sigurnošću. Savjetujem da uradite test na trudnoću. Ukoliko se pokaže negativnim, sve navedeno možemo sa sigurnošću pripisati tableti.