Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4127 | Broj poruka: 48593

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


Seks nakon seksa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Mihica1307

26.03.2020. 10:50

Postovani, jucer sam imala odnos sa deckom. Prvi je bio zasticen i ejakulirao je u kondom pritom je jos izvadio prije ejakulacije. Nakon toga se pomokrio i dobro oprao. Nakon 15ak minuta smo imali jos jedan odnos nezasticen ovaj put i nije ejakulirao u rodnicu, nego je izvadio van. Uz sve to, neplodni su mi dani. Postoji li ikakva sansa da sam trudna?

Ivo Balenović, dr. med.

26.03.2020. 13:10

Poštovana, prema svemu navedenom ne postoji nikakva šansa za trudnoću.

sb34

11.05.2020. 20:45

Poštovani,
zanima me, ako se prakticiraju nezaštićeni odnosi, s prekinutim snošajem, te ejakulacijom izvan rodnice i to par sekundi nakon vađenja; te ako se potom spolni organ pažljivo obriše i cijedi dokle god izlazi i kap ejakulata, nakon koliko vremena je sigurno ponoviti odnos?
Mi smo ponovili nakon 2 sata, na isti način kao i prvi, dakle bez ejakulacije u rodnici, nego izvan... Stoga me zanima, ako je ipak od prvog odnosa prije 2 sata (bez obzira na pažljivo brisanje i cijeđenje), ostalo nešto spermija, nadam se da je prošlo dovoljno vremena i da isti nisu aktivni, ni dovoljni za oplodnju?
Napominjem da je dan bio plodan.

Ivo Balenović, dr. med.

12.05.2020. 13:00

Poštovana, dva sata su dovoljan period da svi zaostali spermiji postanu inaktivni.