Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Svrbež rodice


Autor Poruka

zabrinuta55555

17.06.2019. 21:20

Poštovani, već par dana imam crvenilo kod spolovila te me jako svrbi, koristim Canasten kremu no ne prolazi.
Imala sam upalu grla i pila sam antibiotik Amoksicilin te od toga vremena kad sam počela piti antibiotik za dan-dva pojevilo mi se crvenilo i svrbež. Na internetu sam pročitala da to može biti posljedica antibiotika. Prilikom spolnih odnosa također me peće te ne znam kako da to ublažim.
Kolko vremenski treba proći da mi prođe to crvenilo i svrbež od Canasten kreme i da li trebam u ljekerni neku drugu kremu ili vaginalne tablete ?

Ivo Balenović, dr. med.

18.06.2019. 09:55

Poštovana, prema svemu navedenom radi se o gljivičnoj upali. Savjetujem da uz kremu uzmete i antimikotične vaginalete.

zabrinuta55555

21.06.2019. 08:25

Poštovani, u ljekarni sam kupila vaginalete i svrbež polako prolazi, no na ulazu u vaginu imamu jako crvenilo i pecka me nekoliko sekundi prilikom nanošenja kreme Canasten na to.. Da li bih trebala koristiti koju drugu kremu da mi prođe to crvenilo ili da nastavim mazati s tom? Imamu i izrazito jako žuti iscjedak, trebam li se brinuti?

Ivo Balenović, dr. med.

22.06.2019. 00:40

Poštovana, obzirom na navedeno savjetujem da pokušate s vaginaletama šireg spektra djelovanja (Geonostin, Polygynax). Uz to slobodno možete koristiti i antimikotičnu kremu (Canesten, Plimycol, Rojazol)