Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


test


Autor Poruka

laura22

04.06.2007. 15:15

Poštovani,
zadnja menstruacija mi je bila 30.04. inače ciklusi traju 29-31 dan, nakon dva dana kašnjenja napravila sam na jutarnjem urinu test chronolab pregnancy i bila je jako slabo vidljiva crtica, nakon toga sam ostavila uzorak jedno 20-30min dok sam za provjeru otišla u ljekarnu po drugi, clearblue i bio je negativan, popodne sam ponovo uzela intim plus koji nisam držala okomito nakon uzimanja urina već vodoravno,no svejedno je pokazao negativan rezultat. Da li je moguće da test bude lažno pozitivan, i da li na rezultat može utjecati to što je urin odstajao 20-30 min? Možete li mi preporučiti neki test koji je iznimno osjetljiv? prije odlaska gin.bi još jednom napravila test,inače odnose smo imali 11.05(dva puta),15.05 i 23.05. bez zaštite ali smo prekinuli odnos.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

04.06.2007. 22:30

Test je rijetko lažno pozitivan, no nakon ovih svih vaših kombinacija ni ja ne znam jeste li trudni ili ne happy. Najbolje da sutra ujutro izvadite beta HCG iz krvi u bilo kojem privatnom laboratoriju, nalaz ćete imati sutra, i bit ćemo sigurni. Ne morate žuriti ginekologu čak ni ako test pokaže da ste trudni, ovako rano ni mi ništa ne možemo.