Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


yasmine


Autor Poruka

prvi_april

09.05.2007. 10:50

Zdravo!
Vec zadnja 4 mjeseca koristim yasmine,ali sad kad sam pocela koristiti novo pakovanje nakon 7-dnevne pauze pocelo me je boliti ispod desno rebra.Znam da je jetra,ali niti pusim ,niti pijem,ne uzimam nista od lijekova.Znima me da li je to do yasmina i da li je opasno?Moram li odmah prekinuti sa yasminom ili da zavrsim ovaj ciklus jer mi je ostalo jos 10 tableta u pakovanju?Molim vas odgovor jer nemam puno izbora.Kod nas su zdravstveni radnici u strajku i ne primaju nikoga izuzev hitnih slucajeva.Vi ste mi jedini izlaz.Hvala.

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

09.05.2007. 13:05

Ne mogu vam ovako odgovoriti. Treba napraviti jetrene probe (to možete i u privatnom laboratoriju) i UZV jetre da se vidi imate li kamence ili nešto drugo, tek onda možemo komentirati da li je ili nije od Yasmina. Popijte ovih 10 tableta do kraja, a novu kutiju ne započinjite dok se ne vidite s doktorom.