Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


zabrinuta


Autor Poruka

mići

28.06.2007. 19:35

Poštovanje, neznam dal se sjećate ja sam prije tri mjeseca prestala piti Diane 35, nakon čega mi je menstruacija kasnila, ginekolog mi je propisao Dabroston 10 dana nakon čega sam dobila menstruaciju, mjesec dana nakon toga menstruacija mi je došla redovno,sad mi je trebala doć nova menstruacija 25. no ona nije pa me zanima dal se organizam možda još oporavlja od diana ili je problem u nečem drugom, kad sam bila kod ginekologa bilo je sve u redu, trudnoću sam negirala, pravila sam test pokazao je negativno. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

28.06.2007. 21:05

Ne sjećam se da li ste prije Diane imali redovne menstruacije. Ako niste, nećete ni sad. Ako jeste, sumnjam da se tijelo još oporavlja jer ste prošlu menstruaciju dobili redovno. U obzir dolaze trudnoća (osim ako ste ovaj test napravili zadnja 3 dana), ili neka cista. Cista nije razlog za zabrinutost, a nadam se ni trudnoća happy

tajana50

29.06.2007. 01:15

Poštovani,pijem beć neko vrijeme yasmine,ali otkad ih uzimam imam probleme.Menstruacija mi je trajala 10 dana,a nakon toga dobila sam smeđi isjedak.Naime ima redovitu menstruaciju i yasmine sam počela piti kako bi menstruaciju dobila prije odlaska na more.Termin mi je 18-og,pa sam htjela da ju dobijem recimo 15-og.Da li postoje neke druge tablete koje mogu odgoditi menstruaciju,tj.da mi prije dođe.Hvala

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

29.06.2007. 09:45

Ja sam protivnik uzimanja tableta zbog odlaska na more, posebno na svoju ruku, a iz vašeg je posta jasno zašto. Zakomplicirali ste si život, a skoro ništa ne znate o kontraceptivima, što također nije dobro. Ali da odgovorim: to što vam se dešava su normalne nuspojave. Nastavite piti tablete do negdje 12-tog pa ćete 15-tog dobiti menstruaciju.