Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mickey76-molim za misljenje


Autor Poruka

mickey76

15.12.2009. 20:10

Postovani,u zadnjih nekoliko dana imam problema sa stomakom i stolicom.Od u oktobru prosle godine sam imao tvrdu stolicu koja je prosla uz pomoc tableta za ciscenje ,Dulkolaks,cini mi se da se zovu,ako se ne varam.Od tada sam cesto imao malo tvrdju stolicu skoro normalnu i nikakvih drugih problema.Tada sam po prvi put dobio i hemoroide koji su bili na samom izlazu analnog otvora.Nisam isao ljekaru jer me je to proslo za nekoliko dana.Evo sada ovih nekoliko dana imam mekanu stolicu i svijetlo zute boje.Moram naglasiti da idem 3-4 puta na dan u wc na veliku nuzdu.Nisam primjetio da imam krvi u stolici i krvarenja.Nagon za odlazak u wc dobijem cesto ubrzo nakon jela i nekada je sadrzaj stolice u veoma malim kolicinama,mekan ,svijetlo zut,pored toga imam i gasove koje osjetim u stomaku i cesto ih izbacujem.Molim Vas za Vase misljenje, sta bi moglo da bude po ovom mom opisu,ja se nadam da je neka upala ili poremecaj rada crijeva,da nije nesto gore.Moj otac je prije 2 mjeseca umro posle operacije od infarkta ,a imao je rak debelog crijeva koji je izvadjen. Zaboravio sam reci i da cesto u zadnje vrijeme idem mokriti,kao da je upala mokracnih kanala.Uskoro planiram ici i ljekaru,zbog ovih problema.

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

01.01.2010. 17:00

Moglo bi se raditi o kolitisu, ali i o tumoru jer svaka promjena u načinu pražnjenja crijeva može biti znak i jednog i drugog. Svakako otiđite na pregled specijalistu gastroenetrologu.