Pedijatrija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6533 | Broj poruka: 26030

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Pedijatrijska ord.
Zagreb, Zvonigradska 9

Pubertet u dječaka

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

10.01.2023. 00:05

Vjerojatno je kožica prirasla za glavić i trebat će je odlijepiti. To je i najvjerojatniji uzrok zakrivljenosti spolovila. Treba se javiti obiteljskom liječniku a potom vjerojatno i urologu. Ako je samo uska kožica to se može riješiti kortikosteroidnom kremom no u tom slučaju nema zakrivljenja spolovila. Ako je kožica zalijepljena urolog će jednostavnim zahvato nakon primjene lokalne anestezije (anestetska krema) kožicu odlijepiti.

Anonimniii789222

20.02.2023. 12:45

Bok, imam 12 ipo godina trenutno imam 46,5kg i visok sam 160cm. Penis mi je 10cm u erekcij. Zanima me hoće li još rasti?

28.02.2023. 22:35

Mislim da da, naročito ako još nije izražena dlakavost brade, pazuha, oko spolovila i na nogama.

Safet123

16.03.2023. 15:50

Dobar dan poštovani doktore.Molim vas može te li mi dati mišljenje vaše za moga sina kojem je 15,5 godina.Vadili smo nalaze Hormona štitne žljezde i testostrena.TSH3mu je 7,556,FT3 9,31,FT4 15,0.A testosteon mu je 8.07 .Moj sin je prvi srednje ali velićina penisa mu stvara problem u opuštenom stanju mu je 4,5 cm a u erekciji je 10 cm ali ni u debljinu ne ide.Kao što vidite vadili smo nalaze hormona i Testosterona pa molim vas kako i na kiji naćin se može taj problem riješiti .Molim vas vaš savjet.On je u visinu narastao od 9 razreda do 1 srednje jedno 10 cm ali penis mu je problem veliki.Tako da ni dlaćice ispod pazuha nisu pošle rasti ,a dole jesu.Unaprijed hvala na odgovoru.