Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 873 | Broj poruka: 2531

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


Endodoncija


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

IvaD28

01.04.2020. 21:10

Poštovani,
U 2.mj završena mi je endodoncija u 3 posjeta na donjoj lijevoj šestici. Nakon punjenja bol je bila jača što je normalno, ali je danima opadala. S vremenom me počelo boljeti na zagriz, ali onako na dane,boli danas pa dva, tri dana ne boli pa opet krene,ali nije nikakva neizdživa bol. Trebala sam ići poslikati pa na eventualnu reviziju, ali zbog cijele situacije s Covid-19 to je palo u drugi plan. Zanima me Vaše mišljenje, jel bi to moglo pričekati još mjesec ili dva kolko bi mogla trajat ova situacija i ako ne odem jel bi moglo doći do nekih ozbiljnijih posljedica?
Hvala Vam unaprijed na odgovoru.
Lp

Dean Cekić, dr. med. dent.

06.04.2020. 09:25

Poštovana,

možete čekati. Ako se bol jako pojača, moguće je upalu privremeno smiriti antibiotikom, dok ova situacija Covidom-19 ne prođe.

Liamova mama

09.04.2020. 00:20

Postovani
Imala sam problema sa dvojkom i nakon raznih pokusaja da spasi zub doktorica je ipak morala da unisti zivac... Nakon toga svega je zatvorila zub, tad me je jako zaboljelo i evo 2 dana isto boli, osjetim kao pulsiranje u tom zubu. Ne znam da li je normalno ili ne? Da li da opet idem ili ne? Jer trenutna situacija sa COVID-om ne dozvoljava normalno kretanje... ne znam sta je pametno da uradim,pomozite molim vas...
Hvala lijepo
Ostanite zdravi
Pozz

Dean Cekić, dr. med. dent.

03.05.2020. 11:40

Poštovana,

bol u zubu nekoliko dana nakon endodontskog zahvata je normalna pojava.