Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


anti-baby pilule vs prekinutog snošaja


Autor Poruka

Ante

03.02.2006. 01:57

Imam veliki problem i trebam vašu pomoć. Naime moja cura ne želi koristiti anti-baby pilule jer tvrdi da su opasne po zdravlje, ne želi da koristim kondom jer me onda ne osjeća dobro, već želi da prakticiramo prekinuti snošaj ... što mene dovodi do ludila, i svaki put sam napet i živim u strahu hoće li zatrudniti ili ne. Zato želim argumente od vas kako da ju uvjerim da koristimo pilule ili kondom.

Unaprijed zahvalan,

Ante

doc. dr. sc. Branko Radaković

24.02.2006. 13:01

Anti baby pilule nisu opasne po zdravlje zdravih mladih žena koje nemaju genetsko opterećenje (npr. obiteljske nasljedne koagulopatije). Mogu razumijeti razloge zbog kojih Vaša djevojka ne želi odnos uz kondom premda i na tu temu postoje različite praktične varijacije.
Argumenti - Vaši strahovi (a njezini?) da ne zanese, mogućnost trudnoće i vjerojatnost namjernog pobačaja što je daleko lošija varijanta planiranja obitelji od kondoma ili anti-baby pilule.
Budite uvjerljivi!