Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bez liječničke preporuke


Autor Poruka

Ivana

25.02.2006. 13:00

25 mi je godina. Bez odlaska liječniku odlučila sam se za kontracepcijske tablete Triquilar. Informirala sam se putem interneta i zaključila da bi mi mogle biti najprihvatljivije. Jedini ozbiljniji zdravstveni problem općenito mi je bila depresivna epizoda koja je prošla, što od lijekova, koje sam na vlastitu inicijativu prestala uzimati, što vremenom... Pijem triquilar već pola mjeseca. Počela sam ih piti s prvim danom ciklusa. Ne znam koliko to ima veze s tabletama, ali osjećam se mirnije i ugodnije, osobito otkako pijem bijele. Nuspojava nemam nikakvih osim što mi je menstruacija kraće trajala, ali bila je dosta obilna, sasvim prihvatljivo. Planiram u roku od par mjeseci otići ginekologu; nisam još nikada bila. Zanima me postoji li mogućnost da mi Triquilar tablete nisu dovoljno jaka zaštita.

Unaprijed hvala!

doc. dr. sc. Branko Radaković

09.03.2006. 12:20

Ako uzimate Triqilar tablete prema preporukama - dovoljno su jaka kontracepcijska zaštita.

latica

21.04.2006. 15:03

interesira me da li se Evra flasteri mogu nabaviti bez liječničkog recepta i po kojoj cijeni?

doc. dr. sc. Branko Radaković

08.05.2006. 11:32

Smatram da prije početka uzimanja hormonske kontracepcije treba obaviti barem jedan razgovor s ginekologom. Tijekom tog razgovora dobit ćete sve informacije o hormonskoj kontracepciji pa i o Evri ukoliko želite baš taj oblik kontracepcije.