Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Dabroston i cista


Autor Poruka

buduća doktorica

25.09.2007. 09:35

Pozdrav! Prije vise od mjesec dana bila sam kod Vas u ordinaciji i prepisali ste mi Dabroston 2x1/10 zbog ciste na jajniku, nakon cega sam dobila menstruaciju nakon 2-3 dana. Rekli ste da dodem kad dobijem slijedecu menstruaciju, u prvih 10 dana ciklusa, da se vidi folikul. 34 dana je trajao ovaj ciklus i menstruacija je poprilicno obilna no ne i bolna. E sad, ja sam ostala malo zbunjena - trebam li ja doci, s obzirom da je sve ''na vrijeme'' ili ipak ne? happy Mislim, mozda postavljam bedasto pitanje, na krivom mjestu,ali stvarno ne stignem nazvati od obaveza i strke oko ispita pa mi valjda necete zamjeriti happy Hvala unaprijed. happy

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

25.09.2007. 15:35

Ne zamjeram happy. Ako vas ništa ne boli i ništa ne smeta, ne morate dolaziti. Ja sam to vjerojatno rekla ne da provjerimo folikul, nego da vidimo da li je cista nestala, no to ima vremena.