Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


hitna kontracepcija i menstruacija


Autor Poruka

marija

23.05.2006. 10:47

Poštovani!
Imam 22 godine i imam dijete koje upravo treba navršiti prvu godinu.18.04. ove god imala sam prekid trudnoće.Ginekolog mi je pripisao Yasmin tablete koje sam trebala početi piti od prvog dana menstruacije.Moj problem je u tome što imam muža koji odbija koristiti kondome pa makar dok mi ne dodje menstruacija.Neko vrijeme sam odbijala spolne odnose al onda smo 2 puta koristili prekinuti snošaj, ali ja nisam nikako željela riskirati da ponovno dođe do trudnoće te sam 2 puta nakon odnosa, u razmaku od tjedan dana, u roku od 72 sata od odnosa uzela po dvije pa nakon 12 sati još dvije yasmin tablete.Meni je danas 37 dan od prekida trudnoće i menstruaciju još nisam dobila, ali sam u posljednnjih tj dana znači popila 8 Yasmin tableta, a kako znam da je to veliki šok za organizam željela bih čuti vaše mišljenje jer stvarno strahujem od ponovne trudnoće i znam da je najjednostavnije kupiti test, što i namjeravam, ali želim da mi kažete kolike su uopće šanse za trudnoću u mome slučaju.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru

doc. dr. sc. Branko Radaković

26.05.2006. 13:09

Vaša je priča dosta komplicirana, tako da ne mogu precizno odgovoriti, a pogotovo ne mogu reči ono što biste Vi željeli čuti najviše u ovom trenutku - da niste trudni.
Javite se svom ginekologu ili barem napravite test na trudnoću.