Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


krvarenje ili?


Autor Poruka

07.02.2007. 00:10

ovako.u 12 mjesecu sam imala menstruaciju tocnije 31.12 i trajala je 5-6 dana.inace pijem diane 35 radi policisticnih jajnika i reguliranje menstruacije i dlakavoscu. pocela sam sa novim pakovanjem te sam popila 8 tableta da bi mi drugi dan dosao nalaz od endokrinologa da prestanem piti diane i da pocnem sa glukopfage radi policisticnih jajnika,te sam pocela piti odma drugi dan,a diane sam ukinula ,znaci popila sam tih 8 tableta i pocela sa tim drugima.da bi opet pocela krvariti 15.1 i trajala je isto 5-6 dana. i opet ja krvarim,1.2 sam pocela krvariti ,dva dana ,da bi bilo dva dana nema i treci opet .neznam sta se to desava sa menom,zasto odjednom krvarim,da li je to mozda zato jer sam prestala sa uzimanjem diane.i to je vise smede-crvenkaste boje. hvala.nadam se da cete mi pomoci.

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

07.02.2007. 10:45

15.1. ste svakako krvarili radi prestanka uzimanja Diane 35, dok je ovo krvarenje 1.2. moguće ovulacijsko, dok vam se tijelo navikne na Glucophage. Ako to jest bilo ovulacijsko krvarenje, sada bi ponovo mogli krvariti oko 15.2. i nemojte se zabrinuti. U svakom slučaju nastaviti voditi dnevnik krvarenja i za oko mjesec i pol javite se svom ginekologu da vas pogleda.