Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Lazna menstruacija?


Autor Poruka

Imeo

12.10.2019. 16:10

Postovani,

Vec neko vrijeme moj muz i ja planiramo trudnocu, zadnja menstruacija je bila sasvim normalna i u vrijeme ocekivanja. Nakon toga za vrijeme plodnih dana smo imali vise puta nezasticene gdje dolazilo do ejakulacije. Sada mi je menstruacija stigla dva dana ranije (08.10.) trajala je dva dana zatim prestala i evo ponovo sam upravo sada procurila. Bila je vrlo oskudna i svijetla a takva je i sada cak jos oskudnija. Cijeli tjedan imam blagu vrtoglavicu, leda me bole. Od 08.10.me poceo trbuh i podrucje zdjelice boliti a bol dolazi u intervalima i setaju od jajnika do pupka tj. sredine trbuha. Boli me kada se saginjem, naprezem, dizem tesko i duze sjedim a najvise pred spavanje da se cak i grcim. Pomalo mi se cini da sam se u bokovima i tom djelu tijela rasirila ali mozda vec i umisljam. U pon.idem kod doktora ali sam zabrinuta da se ovdje mozda ne radi o spontanom pobacaju ili mozda izvanmaternicnoj trudnoci jer me ta bol vrlo podsjeca na to posto sam oboje dozivila prije par godina.

Ivo Balenović, dr. med.

13.10.2019. 03:50

Poštovana, bez pregleda je nemoguće reći koji je uzrok simptoma, ali prerano je da bi navedene smetnje bile uzrokovane spontanim pobačajem ili izvanmaterničnom trudnoćom.

Slavica1

14.10.2019. 15:00

Postovani, ja i decko imali smo nezasticen spolni odnos na pocetku 8.mjeseca. Od tada imam redovitu mjesecnicu koja traje tjedan dana i obilnija je nego inace, al imam neke od simptoma trudnoce kao sto su mucnina, nadutost, glavobolja.. postoji li mogucnost da sam trudna?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

14.10.2019. 21:50

Poštovana, budući da ste nakon odnosa dobili menstruacije mogućnost trudnoće je isključena. Simptomi koje navodite su vrlo nespecifični i mogu biti povezani s mnogim stanjima. Prvenstveno smetnjama u probavnom traktu.