Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Logest


Autor Poruka

Iva

25.04.2006. 21:47

Dok sam koristila logest tablete (tada 2 godine) pojavila mi se gljivična upala koje se nikako nisam mogla riješiti. ginekologinja je to dijagnozirala kao colpitis mycotica. upala se nije povukla 4 mjeseca pa sam prestala s uporabom tableta. zanima me dali to ima ikakve veze s dugom uporabom ovih tableta i kolika je pauza potrebna. i dali u krajnjem slučaju moram promijeniti kontracepcijske tablete?

doc. dr. sc. Branko Radaković

28.04.2006. 11:43

Logest ne izaziva gljivična genitalna oboljenja. Stoga ili niste dobro liječeni ili se ne radi o gljivičnom oboljenju ili možda niste istodobno liječili svoga partnera (partnere). Sljedeća je mogućnost da možda uzimate češće neke antibiotike ili imate poremećen metabolizam glukoze pa ste stoga izloženi većoj mogućnosti gljivičnog genitalnog oboljenja. Obratite se svom liječniku opće prakse radi daljnje potrebne obrade, a možda ne bi bilo loše da konzultirate i jednog drugog ginekologa.