Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Muci me Istina


Autor Poruka

Sanjicabrijeg

05.12.2007. 20:55

Ovako do sada ja i moj decko imali smo ponekada spolnih odnosa, pa u tijeku spolnih odnosa nismo koristili nikakve zaštite,takoder spermij koji bi izasao s njegove strane nije ulazio u moj spolni organ ali se nalazio izvan spolnog organa. Do sada sve je bilo normalno no u zadnjih par dana pocele su mi se javljati ucestali bolovi u donjem djelu trbuha (blizu prepuna) te je taj dio trbuha veoma tvrd da kada stisnem sa prstima nemoze se trbuh stisnuti prema unutra, te ponekada znam imati i vrtoglavicu (znaci zna mi se vrtiti u glavi). Mene bi zanimalo da li je to moguc tijek trudnoce odnosno posljedice pocetka trudnoce ili bilo kakvi znakovi da sam zatrudnila ili bi se tu moglo raditi o nekoj bolesti. Ja bi vas zamolila za odgovor ako je moguce. Hvala unaprijed.

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

05.12.2007. 21:30

Ne čine mi se kao znakovi trudnoće, ali da bi bili sigurni učinite test na trudnoću. Ako je on negativan, javite se svom doktoru opće prakse da utvrdi što se zbiva.