Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4110 | Broj poruka: 48344

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1


Nenormalna nadutost


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

oni

07.11.2019. 22:25

Poštovani doktore,

imam partnera koji ima ogromne probleme s nadutošću. Uvijek ih je imao, ali ne ovako jake vjetrove! Vjetrovi su izuzetno groznog smrada i moj je zaključak da je to posljedica njegove loše ishrane (hamburgeri, smrznute pizze, ćevapi, peciva itd.). Prije je imao 120 kg pa je smršavio na 78. "Uspio" je vratit kile u godinu dana za 20 kg. Tvrdoglav je i ne želi priznati da nešto s njim nije u redu. Što mislite je li alergija ili mu probava ne funkcionira više normalno. Hvala unaprijed na odgovoru. LP

Ivo Balenović, dr. med.

08.11.2019. 11:05

Poštovana, savjetujem da potpuno promjeni prehranu i siguran sam da će navedeni simptomi nestati. Hrani se izuzetno nezdravo i takav način prehrane može štetno djelovati na cjelokupni organizam. Osim lošeg djelovanja na probavni sustav, može dovesti i do promjena na krvnim žilama, hipertenzije, te povišenja vrijednosti masnoća i šećera u krvi.