Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Nuspojave kontracepcije ili?


Autor Poruka

Tamea05

20.09.2018. 20:55

Postovani pozdrav,
Unaprijed se ispricavam ako je itko pitao ovdje slicno pitanje ali jednostavno je previse tema a radi straha ipak cu postaviti pitanje bez obzira. Imam 21 godinu i Danas sam uzela prvu tabletu Diane 35 s prvim danom mjesecnice, nemam policisticne jajnike samo problema s masnom kozom tj.kolicinom pristica po cijelom tijelu. Tabletu sam uzela prije sat-dva i trenutni problem je taj sto osjecam trnce u lijevoj ruci i opcu slabost tj pospanost. Nisam imala naporan dan ni ista slicno. Inace doktorica mi je privatna i vrhunska ginekologinja ali radim vani te prekosutra putujem u UK, i nemam se vremena narucivati. A posto mi je ovo prva kontracepcija u zivotu i prva tableta iste, glavno pitanje je da li imam razloga za zabrinutost radi trnaca i pospanosti? Hvala Vam unaprijed, procitala sam cijele upute i iz tog razloga postoji odredeni strah s obzirom da uskoro i putujem.

Ivo Balenović, dr. med.

21.09.2018. 10:40

Poštovana, teško je bez detaljnog pregleda reći koji je uzrok Vaših simptoma. Postoji mogućnost da je to nuspojava tableta. Budući da putujete savjetujem da prestanete s uzimanjem tableta.