Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Odabir kontracepcije...


Autor Poruka

Mrljica

05.10.2006. 10:00

Poštovanje...
Zanima me informacija u vezi sa odabirom odgovarajućih kontracepcijskih tableta. Pošto imam viška kila i koju dlaku više na svome tijelu, zanima me koje bih tablete mogla uzimati, a da se još više ne udebljam ili ne 'podlakavim'... Imam 19 godina i do sada nisam još pila nikakve tablete ove vrste, jedina kontracepcija koju sam koristila jesu kondomi. Čula sam za tablete Yasmine, pa me zanima jesu li one možda najbolji odabir za mene i dobiju li se te tablete na recept ili kako...
Unaprijed hvala... blunk

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

06.10.2006. 13:00

Kontracepcijske tablete mogu kao nuspojavu imati pojačani apetit, ali molim da ne zaboravite da se deblja od povećanog unosa kalorija - dakle sve ovisi o vama. Isto tako, sve moderne tablete su dizajnirane tako da smanjuju, a ne povećavaju dlakavost. Usput, samo da napomenem da je najbolji lijek za vaš višak pokoje dlake na tijelu smršaviti na idealnu tjelesnu težinu i redovito vježbati - ovo bez šale. Yasmin jest dobar izbor za vas, ali su skupe i ne idu na recept, dok Diane 35, koje bi također odgovarale, idu na recept.