Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pomoć :(


Autor Poruka

kate1

01.07.2007. 22:05

poštovana doktorice, imam problem koji me muči i treba mi vaše mišljenje da me smirite. naime, prije 2 mjeseca sam počela s kontracepcijskim tabletama logest prvi dan menstruacije koja je došla ranije - 21.dan ciklusa. nakon te prve kutije sam dobila menstruaciju i sad nakon druge kutije ponovo. muči me to što mi je trbuh jako velik, napuhnut i tvrd već 15-ak dana.ponekad imam blage mučnine,ali povraćanja ne. ne znam može li to biti nuspojava tableta ili postoji mogućnost da sam trudna. čula sam da žena može biti trudna i imati normalnu menstruaciju pa me to zabrinjava.napravila sam test prije 10 dana i bio je negativan. ne znam što bih više mislila pa vas molim za mišljenje,mlada sam ,prestrašena i to me jako muči. hvala unaprijed !

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

02.07.2007. 00:10

Draga Kate, znanje je majka mudrosti. Niste prva koja je mlada i prestrašena na ovom forumu, i na vaše pitanje je već x puta odgovoreno pa molim malo pročitajte. Mučnine i nadutost su nuspojava kontraceptiva, i ne vjerujem da ste trudni.