Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Pomoc


Autor Poruka

aşk11

12.10.2020. 18:10

Postovana,
Posljednji spolni odnos bio mi je nezasticen 19.9. 3 dana nakon zavrsene menstruacije,imace imam relativo redovite cikluse uz dan dva kasnjenja ili uranjenja.....Nije došlo do ejaklukacije,vec je doslovno trajao 3 sekunde. Trebala sam dobiti za 4 dana,ali mi se cini da je menstruavija uranila pojavilo mi se krvarenje bas krvarenje crvene boje kao menstruacija oskudnije nego inace jer inace po 2 normalna uloška znam ispuniti ovako mi je jedan dosta....Takoder pri brisanju nije oskudno krvarenje i nije ruzicasto vec tamno crveno ili ruzno receno boje poput krvi iz nosa....Popraceno je jakim grcevima od cijih bolova mi dode da povracam i blagim probavnim smetnjama...
Mislite li da je moguce rijec o implatacijskom krvarenju ili mogu zakljuciti da je jednostavno uranjena menstruacija? Inace da napomenem pod velikim sam stresom u zadnje koji rezultiraju aneksioznim napadajima i pila sam lijekove za smirenje pa ne znam je li to moze također utnecati na stanje. Unaprijed hvala na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

12.10.2020. 19:05

Poštovana, prema opisanom vjerojatno je u pitanju normalna menstruacija. Implantacijsko krvarenje je vrlo oskudno - tek pokoja kap.

aşk11

13.10.2020. 11:40

Hvaka Vam na povratnoj informaciji.
Slazem se s Vama jer cijeli dan mijenjam uloske,inace imam problema s krvi i idiopatsku trombocitopeniju pa sam navilka na svakakve mjesecnice. Htjela sam samo provjeriti,ali očito je preobilno za to. Jer da oprostite na izrazu "curi" u navratima pa mi je ulozak pun kao i kod normalme menstruacije,a i boja je takva s nekoliko ugrušaka manjihs vremena na vrijeme.
Jos jednom puno hvala na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

13.10.2020. 13:35

To sigurno nije implantacijsko krvarenje.