Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


spirala??


Autor Poruka

anke2

07.03.2007. 21:37

imam 21 g. i prije 2 mj. sam rodila. pošto sam u braku nakon konzultacije sa svojim liječnikom preporučio mi je spiralu. spomenuo je neki naziv koji počinje slovom L, ali se ne sjećam točno o kojoj je riječ. zanima me dali spirala može izazvati kakve komplikacije, nuspojave ili čak nastanak cisti na jajnicima? nakon što ju izvadim dali ću moći normalno nastaviti sa planiranjem obitelji i koliko ju dugo mogu nositi? uglavnom, zanima me apsolutno sve o toj vrsti zaštite.

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

08.03.2007. 09:10

Moran priznati da me je malo nasmijalo vaše pitanje, ne zato što je pitanje smiješno, nije; nego zato što vam "sve o toj vrsti zaštite" ipak treba ispričati vaš ginekolog, ne ja. Naravno da postoje i komplikacije i nuspojave, ali nisu česte. Međutim, vaš je ginekolog zaključio da je to za vas dobro rješenje, pitajte ga zašto i sva ostala pitanja koja vas zanimaju, nakon čega odlučite.

Cybermed Info

08.03.2007. 09:25

Poštovana,

Više informacija o spirali možete pronaći u centru za edukaciju pacijenata Kontracepcija na:
http://www.cybermed.hr/index.php/...acepcije/unutarmaternicni_sustav_ius

S poštovanjem,

Cybermed Info