Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Šta sad?


Autor Poruka

Josipas

13.02.2020. 19:55

Poštovani,, u maloj sam nedoumici i nervozi pa me zanima da li sam dobro postupila. Pijem kontracepciju Rosanelle od 9.mjeseca prošle godine. Sa 3.2. Na 4.2. Sam imala problema s probavom pa sam tabletu koju sam trebala popit 3.2. U 22sata popila 4.2. U 2 sata ujutro. 4.2. u 4 sata ujutro sam imala mekanu stolicu i nisam odmah popila drugu tabletu nego tek tog dana (4.2.) u 22 sata navecer sam popila dvije. (To je bio drugi red tableta.) Nemam rezervnu kutiju pa sam iz istog pakovanja uzela dvije tako da mi je jedna tableta falila. Tu kutiju sam popila samo do kraja rozih tableta tj samo tablete s djelatnim tvarima Preskočila sam bijele. 12.2. sam krenula s novom kutijom. Da li sam ispravno napravila i imam li razloga za brigu? Da ih nastavim piti sad normalno? "

Ivo Balenović, dr. med.

14.02.2020. 12:50

Poštovana, nastavite s uobičajenim uzimanjem. Nije bilo potrebe za preskakanjem bijelih tableta, ali kada ste već tako napravili nastavite s uobičajenim uzimanjem. Kontracepcijska učinkovitost nije smanjena.