Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trebam hitno neku kontracepciju


Autor Poruka

dragaana

16.05.2007. 00:15

vec sam 3 god s deckom i do sada nismo nikakvu zastitu koristili. Ja sam jako protiv ikakvih kontracepcijskih tableta ne s vjerske strane nego me jednostavno strah stetnosti tih tableta.Svasta citam i dobro i lose.Uostalom imam i policisticki jajnik pa da nebi tablete jos umanjile njegov rad!Razmisljam o nekoj kontracepciji,cini mi se da su tablete najsigurnije pa Vas molim da mi kazete neku kontracepciju koju bih mogla koristiti da je sigurna koliko toliko ili ako su to tablete koje mi preporucujete. Dali imaju nekakve koje dobijem na recept (besplatno) ili one koje su najbolje se moraju kupiti. Pomognite mi i informirajte me pa da mogu sa svojim ginekologom jos o tome porazgovarati. HVALA VAM PUNO, UNAPRIJED ZAHVALNA!!!!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

16.05.2007. 11:45

Malo ste u kontradikciji sama sa sobom. U prvoj rečenici kažete da ste jako protiv bilo kakvih kontracepcijskih tableta, a zatim tražite da vam ih preporučim. Uglavnom, tablete ne pružaju "kakvu-takvu", nego visoku zaštitu, preko 99%, i nema boljih ili lošijih. Slobodno se obratite svom ginekologu koji će znati koja je vrsta za vas najbolja.