Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trinovum


Autor Poruka

kmagic

20.03.2007. 17:30

Već dvije godine pijem Trinovum pilule. Od njih nekada imam normalno krvarenje, nekada kap dvije skoro ništa, a prošli put mi je potpuno izostala. Sada me je uhvatila panika da nisma trudna, što mislim da je nemoguće, jer ovaj mjesec kad mi je izostalo potpuno krvarenje nisam imala spolni odnos, a mjesec prije kad sam imala odnose imal sam imala samo nekoliko kapi dva dana. Moj mi je ginekolog još prije nekoliko mjeseci rekao da je to normalno te ako te pilule dobro podnosim i pošto nemam nekih drugih zdravstvenih tegoba da je najbolje da ne mjenjam kontracepsijske pilule. Mene zanima da li je moguće ostati trudna ako se pilule redovito uzimaju svako jutro što ja i činim i nisam nikada zaboravila niti jednu popiti.

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

20.03.2007. 22:05

To je vrlo često pitanje, a odgovor vam se nalazi i na ovim stranicama i u uputi za korištenje koja je u svakoj kutiji - da, moguće je, a taj rizik iznosi oko 0,1%.