Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Važno!!!!


Autor Poruka

frikusa

27.03.2007. 00:20

dobro veče,
danas oko pola 3 popodne, decko i ja smo imali spolni odnos. bas sam sada u pauzi uzimanja cilest pilula. pukao nam je kondom!!! nikada mi se takvo nesto nije dogodilo u zivotu jer sam stvarno inace odgovorna sto se toga tice. odmah sam nazvala ginekologa. rekao mi je da uzmem 3 pilule cilest. procitala sam na internetu valjda sve sto se tice pilule za dan poslije i svugdje pise o 2 ture uzimanja. sada ne znam dal trebam popiti jos 3 pilule u pola 3 ujutro!? molim vas brzo mi odgovorite i kolika je vjerovatnost da ostanem trudna. zadnja menstruacija je pocela 17.03. i odmah sam popila pilule nakon odnosa.

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

27.03.2007. 08:30

Da, trebate popiti tablete i u pola 3 ujutro. Međutim, to je vrijeme sada prošlo. Kako vidite, administratori su vaš post stavili na server u 00.20, kada sam ja davno spavala - nažalost ne možete očekivati promptan odgovor na internetu. Nadam se da ste ih popili, ako niste popijte čim ovo pročitate. Šansa za trudnoću je mala.