Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


yasmin


Autor Poruka

loli

27.05.2007. 03:25

Počela sam po prvi puta uzimati kontracepcijske tablete i to yasmin. prvu tabletu sam popila 03.05. u 22h s time da sam menstruaciju dobila tokom noci. Znaci nisam popila odmah cim se pojavio krvarenje. popila sam prvu kutiju,zadnju tabletu sada u srijedu, 23.05. muci me to sto mi se prije tjedan dana pojavilo krvarenje,vise kao sluz na pocetku a sada vec i krv no u malim kolicinama i ne konstantno tokom dana. znam da je to normalno u prva 3mj. dok se organizam ne navikne. samo Vas molim da mi kazete jel to ok sto tako dugo to vec traje. sada bih pretpostavljam trebala dobiti i "menstraciju" u roku par dana od zadnje tablete,no buduci da mi ovo krvarenje traje i dalje ne znam da li cu dobiti ili ce se to samo nastaviti. imala sam odnose u medjuvremenu pa su mi naravno nedoumica a pomalo i panika sve prisutniji.nadam se da nisam previse zakomplicirala i da shvacate sto me muci. unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru i upucujem Vam svaku pohvalu sto ovako pomazete svima nama koji imamo nedoumice. Hvala!! pozdrav!

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

27.05.2007. 13:05

Niste zakomplicirali. To je spotting i nuspojava je Yasmina. Nije opasno i nije simptom ničega (npr trudnoće) ali je nažalost dosadno. Sve ste dobro pili pa nema razloga brinuti da ste trudni. "menstruacija" bi sad trebala doći i biti obilnija od ovoga što sad krvarite, ali ne mora biti puno obilnija.

loli

27.05.2007. 16:00

Puno Vam hvala na odgovoru i to brzom!! hvala sto ste mi objasnili. sada cekam da vidim sto ce biti i kada ce to prestati.. veliki pozdrav!!