Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


yasmin


Autor Poruka

zumbuli

09.07.2007. 21:50

Poštovana doktorice, molila bih Vas lijepo za savjet, pomoć. U petak 06.07. sam počela uzimati tablete yasmin. Naime u petak sam imala jako jako slabo krvarenje, svijetlo crvena sluz. Prošli mjesec sam dobila mjesečnicu 13.06. I sad mi je dakle to jako malo došlo 06.07., a u subotu, nedjelju i danas imam smeđi iscjedak iako ne tokom cijelog dana, a kada se obrišem s wc papirom, bude mi crveno do tamno crveno. Ali one mjesečnice kakvu inače dobijem još nemam. Molim vas dali sam dobro postupila što sam još u petak popila yasmin tabletu? Nisam imala ni proljev, ni mučninu, ali danas 09.07. ujutro sam imala laganu mučninu. A i sad malo osjećam ali jako jako slabu mučninu. Inače u zadnje vrijeme dobivam mjesečnicu oko pet dana prije nego sam dobila prošlu. Ako ne dobijem normalnu mengu ko inače do 13.07. imam li razloga za zabrinutost?

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

10.07.2007. 00:05

Dobro ste postupili sa početkom uzimanja tableta, a krvarenje je drugačiije nego inače upravo zbog tableta. Slijedeće krvarenje dobit ćete točno nakon prestanka uzimanja tableta, tj. krvarit ćete svakih 28 dana, opet zog uzimanja tableta. To više nema nikakve veze sa vašim prethodnih ciklusima i onom na što ste navikli. Isto predlažem da malo pročitate ovaj podforum da se bolje informirate.