Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


rak debelog crijeva i otvrdnuca


Autor Poruka

admira

19.04.2007. 16:15

Postovani,
Javljam vam se s problemom koji ima moj tata.Naime,on je imao dvije operacije debelog crijeva,kod prve mu nije ugradena stoma,ali je nakon 9mjeseci karcinom ponovo dostigao istu velicinu,tako da mu je na drugoj operaciji ugradena stoma.Sad je nakon zracenja,pod monokemoterapijama xelodom,ima stalno przenje mokrace,a kod testisa i na stomaku su mu se pojavila otvrdnuca.Prije cetiri dana ,to otvrdnuce kod testisa je ,za debljinu igle,puklo i iscurila je vodena tecnost,ni gnojna ni sukrvica,nego vodena.Ustanovljeni su mu hematomi(dva),na jetri i kod mokracnog mjehura koji se ne mogu operisati.Interesuje me sta bi ova otvrdnuca mogla biti.U bosni je trenutno strajk zdravstveni radnika,tako da ne mozemo nidokoga doci,ko je strucan,nazalost.Bila bih vam zahvalna ako bi mi odgovorili.

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

19.04.2007. 20:25

Na žalost ne mogu vam dati nikakvu dijagnozu samo na temelju vašeg opisa. Za postavljanje dijagnoze nužan je pregled bolesnika.