Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Upit


Autor Poruka

Nik99

02.01.2009. 21:35

Vec duze vrijeme imam osjecaj kao da mi nesto nije u redu sa stolicom, obicno idem 2-3 puta dnevno i to su gotovo uvijek kasaste stolice, nema sluzi, nema krvi. Kada nije kasasta onda su to , neznam kako da se izrazim, krace, plosnate stolice, vecinom nisu uske, ali su uvijek plosnate, nikada okrugla "kobasa".
Treba li me takva konzistencija stolice brinuti? Imam 29g.
Osim toga cesto imam vjetrove, a neki dan sam slucajno primjetio neku nelagodu u donjem lijevom kvadrantu trbuha, i tu pritiskom prstima u lezecem polozaju osjetim nesto sto mi stvara nelagodu kada jace stisnem, mozda laganu tupu bol, no to samo ako pipam.
Mogu li to napipati debelo crijevo (da se ne brinem da nije nekaj drugo) jer bas takav osjecaj imam kao da je nekakva masa, kvrga.

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

04.01.2009. 21:00

Savjetujem vam da odete na pregled gastroenterologu. Na žalost, samo na temelju opisa stanja i simptoma od strane bolesnika ili neke druge osobe, a bez pregleda bolesnika nije moguće niti je prema prvilima liječničke struke moguće postavljati dijagnoze, a još manje određivati liječenje.