Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mišljenje o alternativnim načinima


Autor Poruka

ruth

19.05.2006. 23:05

Poštovani doktore Tomek,

Kako me se ova problematika tiče (radi se o članu obitelji), slučajno sam otkrila ovaj forum i pročitala sam većinu vaših odgovora na sva ova pitanja. Prije svega, velika vam hvala na trudu.

Vidim da Vas još nitko nije pitao za mišljenje o alternativnim načinima liječenja. Imate li možda nekih savjeta, iskustava ili mišljenja u vezi nekih metoda ili preparata?

Posebno i najviše bi me zanimalo Vaše mišljenje o proizvodima Mykosan (http://www.zdravljeizgljiva.hr/hrv/), a sljedeći link vodi na istraživanje tih proizvoda provedeno na Institutu Ruđer Bošković: http://www.zdravljeizgljiva.hr/hrv/prepverifikacija.php3

Bi li to vrijedilo probati i može li se, prema Vašem mišljenju, to uzimati zajedno s kemoterapijom (posebno u 4. stadiju bolesti), budući da, kako piše negdje na tim stranicama, smanjuje nuspojave, a znatno povećava učinkovitost liječenja?


Osim tih gljiva, zanimalo bi me i Vaše mišljenje o:
- papaji: http://alternativecancer.us/pawpaw.htm
- snažnim antioksidansima općenito, npr. Protocel: http://alternativecancer.us/protocel.htm
- Broccolinu
- napitku od Aloe Vere
- makrobiotici


Lijep pozdrav.

Prim. mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

29.05.2006. 21:41

Jednom je već bilo postavljeno pitanje o alternativnim načinima liječenja i to upravo o proizvodima tvrtke Mycosan. Pročitajte pitanje i odgvor pod naslovom Savjet molim, autor kojeg je Siniša 31. 03. 2006. U tom je odgovoru sadržano moje mišljenje o alternativnim lijekovima. Nisam sklon širenju polemike o tom pitanju jer to i nije namjena ovog foruma.