Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


u panici,smrtno uplasena........


Autor Poruka

Ljiljana

11.05.2006. 17:46

Cijenjeni doktore,
Imam 45g,samohrana mama troje djece(15,17,18g)oko 10g sama sa djecom i uvijek prisutna velika doza umora,stresa i mnogo negativnog sto nije dobro po zdravlje.Zivim u Nizozemskoj oko 16g.bez blize familije,koja bi ti mogla bar malo biti neka podrska.Nisam se stedila,radila sam uvijek previse.Normalno sam razvijena i teska mislim da nemam problema na tezini.
Naime zadnjih mjesec dana osjecam bol u lijevoj dojci,predjelu bradavice,sasvim duboko u sredini.Upocetku ili malo prije,pala sam sa bicikla(na lijevu stranu)i nosila sam jaki bol oko 3 tjedna na lijevoj ruci,plecki i bedru.Tako u pocetku bola u dojci,mislila sam da je takodzer zbog pada.No svaki dan me vise boli tj ucestalije, nekad jaca nekad slabija bol.Takodzer sam osjetila neko cudno pecenje unutar dojke ili hladnocu.Jucer,po prvi puta sam osjetila bol ispod lijevog pazuha.Danas sam imala povisenu temperaturu-oko podne 38/7
Jutros sam zvala mog kucnog doktora no on je na godisnjem odmoru 2 tjedna!?U bolnicu ne primaju za ovo...samo ako te auto pregazilo ili noga slomljena!Znaci cekati 2 tjedna.
Ja sam naprosto izbezumljena od brige,nocas nisam uopce spavala..najgore je to,ne znati nista!?
Procitala sam donekle mnogo pisama koja su upucena vama...no nisam vidjela isto pitanje.Puno puno puno vas molim,odgovorite mi nesto iz ovog navedenog.Koji su simptomi neke upale u dojci...ili nesto drugo dobrocudno ili su tipicni simptomi za ono strasnu dijagnozu?
Sa bolnom dusom i strepnjom ocekujem vas cijenjeni e-mail,odgovor

Jako se zahvaljujem i puno puno pozdravljam,Ljiljana*

Prim. mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

14.05.2006. 11:21

Na žalost, niti vama kao niti drugim ženama koje traže pouzdani odgovor samo na temelju svog opisa stanje, ne mogu dati drugi odgovor nego samo savjet da što prije posjetite liječnika. Bez pregleda nemoguće je utvrditi o čemu se radi. Sigurno postoji neka mogućnost da budete pregledani prije nego se vaš obiteljski liječnik vrati s odmora. Prema pravilima liječničke etike trebao je osigurati zamjenu za vrijeme dok se nalazi na odmoru.