postovani, prvo da pohvalim ovaj sajt i vas jer vidim već godinama odgovarate na mnoga pitanja i pomazete nam.
Meni isto treba vasa pomoc : zadnja menstruacija je bila 8.4.2017, muž i ja , imali smo odnose od 18.i 21 aprila jer su bili plodni dani.nakon 7 dana pocela sam da se osjecam cudno i imala sam mnoge od simptoma -bila sam hipernervozna, žedna kao nikad prije, zacepljen nos -bez prehlade, stalno u wc za malu nuzdu, mnogo gasova i nadutost.
Trebam dobiti 7.maja uradila sam test prije na dan(6.5)bio je negativan.Nemam osjecaj kao da cu dobiti nego onako grcevi u stomaku i bol u donjem dijelu ledja, grudi me ne bole , bradavice potamnile i kvrzice imam okolo po aerolama. danas 7.maja mi se pojavilo svijetlo crvene tackice krvi na papiru i kasnije svaki put kad obrisem je kao ljubicasto smedji iscjedak, i blago oskudno na ulosku kao stara krv crne boje dakle nije kao menstruacija jer ja kad trebam dobiti pojavi mi se smedji iscjedak prije na dva dana pa kasnije tamna krv, ali danas odjednom ovako samo a prije par dana bio samo bijeli iscjedak. i imam jaku glavobolju i grceve u stomaku jače danas.Interesuje me da li je moguce implatantsko krvarenje ili ja imam preveliku želju pa mi tesko prihvatiti da i ovaj mjesec nema nista.
izvinite na ovoj " skripti" velikoj i hvala vam mnogo. LP.