Re: Liječenje Candide

Poštovani, opet se javljam u vezi mukotrpne borbe za gljivicama. znaci simptomi mi se javljaju skoro svaki mjesec par dana prije menstruacije ili kod stresa. bijeli sirasti iscjedak i svrbež i crvenilo. Sto je najgore imala sam odnos sa partnerom i tek nakon dan sam osjetila simptome i ja i on(on blago crvenilo na penisu a ja navedene simptome!( znaci mora se i on mazati plimicolom par dana) ono sto me muči jest sto se zaista trudim, pijem već 4 mjeseca BIOKULT CANDEA PROBIOTIKE, jucer sam opet zvala gin.koja mi je propisala geonistin vag. 12 dana uzastopno(znaci 2 kutije) i nakon toga 3 mjeseca probalans lady vaginalete.. ali evo ni biokult candea mi ne pomažu..a toliko novce dajem i nista,..ocajna sam. radila sam cervikalne briseve sve je negativno osim gljivica..tako mi je i gin.rekla da moram pojačti imunitet..ali neznam vise sta da radim.. da li postoji ista sta moze dugotrajnije rjesiti taj problem? i muci me sto evo nisam ni znala da imam gljivice i imala sam odnos i tek nakon jedan dan smo dobili oboje. i da li je moguće da moj partner ima gljivice a da to nezna jer nema simptome, i koliko se dugo on mora mazati? i da li probiotici( probalans lady i biokult candea uopce pomazu) jer stvarno su skupe. :(
unaprijed hvala na odgovoru